maandag, april 29, 2024
HomeBasketballBayern maakt einde aan thuisoverwinning Würzburg - arbeidsoverwinning Alba

Bayern maakt einde aan thuisoverwinning Würzburg – arbeidsoverwinning Alba

München beslist het topduel in de Duitse Basketball League in hun voordeel. Alba Berlin werkt zich naar een overwinning op Mitteldeutscher BC

Voor 2750 toeschouwers in de Stadthalle Weißenfels ging de thuisploeg beter van start tegen Alba Berlin en won het eerste kwart met 22:16. Na een aantal turnovers kwam de thuisploeg er echter niet aan te pas. Na een aantal turnovers en gemiste driepunters zetten de favorieten het vuur echter aan de schenen en pakten de ruststand. De thuisploeg bleef bij de les en drukte nog een keer door. De formatie van Alba’s hoofdcoach Israel González toonde betere zenuwen in het laatste kwart, liep weg en opende voor het eerst een voorsprong met dubbele cijfers in de laatste minuut. De topscorers waren Matt Thomas voor Berlijn en Johnathan Stove voor MBC met elk 16 punten.