donderdag, mei 2, 2024
HomePremier LeagueÖdegaard scoort een brace: Arsenal wint ook derde wedstrijd

Ödegaard scoort een brace: Arsenal wint ook derde wedstrijd

Saliba krult een prachtig schot in de hoek

De Cherries begonnen beter aan de tweede periode en kregen eindelijk een kans na een fout van Ramsdale. Lerma schoot duidelijk over (51.). Saliba deed het beter aan de andere kant: de centrum-back stuurde de bal in de hoek (54e) en Arsenal scoorde opnieuw met hun eerste kans van de helft.

Fortan heeft de actie wat afgevlakt. Het verbeterde Bournemouth gaf alles, maar kwam er niet aan te pas tegen de Gunners. Net als in de 0:4 bij ManCity kwam de gepromoveerde ploeg niet tot scoren, een vrije trap van Tavernier ging net naast (86.). Arsenal kreeg er nog een tegen, toen het doelpunt van Gabriel Jesus in de 72e minuut door de VAR werd afgekeurd wegens buitenspel. De eindstand was dus 3-0 voor de overtuigende ploeg van Arteta.

Arsenal FC ontvangt Fulham FC komende zaterdag (18:30) in een stadsduel. In de Premier League moet Bournemouth het om 16:00 opnemen tegen het volgende zwaargewicht: Liverpool.