vrijdag, mei 17, 2024
HomeFootballVolgende finalepresentatie: Messi zet zegereeks voort met Miami

Volgende finalepresentatie: Messi zet zegereeks voort met Miami

Heer gewonnen – dit keer alleen in de loterij, weer gewonnen – dit keer alleen in een andere competitie. Lionel Messi heeft de tweede finale in korte tijd bereikt met Inter Miami

Messi scoorde dit keer niet vanaf de stip, maar gaf twee prachtige voorzetten waarmee Inter een 2-0 ruststand kon doorbreken via Ecuador Leonardo Campana – de 2-2 eindstand kwam in de zevende minuut van de rust – en de extra tijd kon bereiken. Daar nam de club uit Beckham de leiding via voormalig Serie A-prof Josef Martinez (93e), maar moest in de 114e minuut de 3:3 slikken via de Japanner Yuya Kubo. Hij is in Duitsland misschien bekend van zijn tijd bij 1. FC Nürnberg.

Callender pareert opnieuw

In zijn eerste zeven wedstrijden voor Miami heeft Messi tien doelpunten gemaakt. De finale van de US Open Cup vindt plaats op 27 september. Zijn tegenstander zal Houston Dynamo FC zijn na een 3:1 overwinning op Real Salt Lake. En op een gegeven moment zal Messi ook competitiewedstrijden spelen in de Major League Soccer, waar zijn club op de laatste plaats staat in de Eastern Conference.