donderdag, april 18, 2024
HomeBundesligaKramer: "Dat is wat de mensen hier willen zien".

Kramer: “Dat is wat de mensen hier willen zien”.

De vreugde bij Schalke 04 was uiteindelijk groot, want de Königsblauen hadden letterlijk in de laatste seconde een punt gescoord tegen Borussia Mönchengladbach. Voor coach Frank Kramer een verdiend punt op een manier die “de mensen hier willen zien”.

Voor de koningsblauwe supporters was de 2:2 tegen Mönchengladbach een rollercoaster van emoties, vooral in de tweede helft. De 1-0 voorsprong van Rodrigo Zalazar uit de eerste helft ging binnen zes minuten verloren, zodat Schalke in de slotminuten de zekere verliezer leek. Een zwarte handsbal van Gladbach’s Patrick Herrmann bracht S04 echter terug in blessuretijd, en Marius Bülter converteerde voor een terechte eindstand.

Backlashes? Volkomen normaal voor Kramer

Het team had “hartstochtelijk gestreden”, zei Kramer: “In de Bundesliga zullen we altijd tegenslagen krijgen. Je moet opstaan, dat is wat het team vandaag deed. Dat is wat hier past en wat de mensen willen zien,” zei Kramer in “Sky”.

Kramer was niet alleen tevreden over het emotionele en mentale optreden van zijn ploeg, maar ook over het speelse optreden van het gepromoveerde team in de eerste helft. Hier, Schalke “deed het echt goed”. De Knappen wisten dat Gladbach meer balbezit zou hebben, maar Schalke “had veel schoten, waren dwingender”.

Na de wisseling van de einden, was zijn team niet in staat om verder te gaan waar het gebleven was. Kramer vervolgde: “We waren te passief, we konden geen speldenprikjes meer zetten.” Met de late gelijkmaker had Schalke echter toch nog iets bezienswaardigs voor hun toeschouwers.