dinsdag, april 30, 2024
HomePremier LeagueJoker McTominay maakt het verschil: Manchester United wint bij Aston Villa

Joker McTominay maakt het verschil: Manchester United wint bij Aston Villa

Manchester United boekte zijn vierde overwinning op rij in alle competities met een fortuinlijke zege op Aston Villa. Het resultaat betekent dat het gat naar een internationale plaats is geslonken tot vijf punten

Manchester United, dat met Varane begon in plaats van de geblesseerde Martinez in vergelijking met de 3-0 overwinning tegen West Ham, begon beter aan de wedstrijd en miste de eerste kansen via Höjlund (13) en Garnacho (13). Een paar minuten later konden de Red Devils echter feestvieren nadat Maguire een corner van Bruno Fernandes voorzette op de vrijstaande Höjlund, die geen moeite had om van dichtbij af te ronden en de bezoekers op voorsprong zette (17′).

Onana op de paal – Ramsey mist

Daarna trok United zich terug en liet het meer toe tegen de aanvankelijk bleke Lions. Onana moest twee keer ingrijpen toen McGinn (24) en later Watkins (25) de gelijkmaker probeerden te maken. Aston Villa werd steeds actiever en nam de controle over de wedstrijd over, maar Ramsey’s schot vloog naast (27).

Manchester United concentreerde zich op verdedigen en wachtte op tegenaanvallen. De Red Devils creëerden tot aan de rust echter geen kansen meer tegen de betere Lions en leidden nog steeds met 1:0 bij rust.