donderdag, mei 2, 2024
HomeFootball19 minuten: Roma-wedstrijd in Udine verplaatst na instorting Ndicka

19 minuten: Roma-wedstrijd in Udine verplaatst na instorting Ndicka

De wedstrijd van afgelopen zondag in Udine werd gestaakt nadat Evan Ndicka in elkaar zakte. De wedstrijd is nu verplaatst – er zullen slechts 19 minuten worden gespeeld

Er was grote opwinding in Udine toen Evan Ndicka tijdens de wedstrijd van Roma tegen Udinese Calcio in elkaar zakte en op een brancard moest worden afgevoerd. De wedstrijd werd na 71 minuten gestaakt met een stand van 1-1.

De Serie A-wedstrijd van speeldag 32 is nu verschoven naar volgende week. Maar niet helemaal nieuw. De wedstrijd tussen de tegenstanders van de halve finale van de Europa League van Bayer Leverkusen in Udine wordt donderdag om 20.00 uur hervat met de stand op 1-1, zo maakte de bond vrijdag bekend.

Er resten nog 19 minuten waarin Champions League-kandidaat AS Roma zal proberen een gelijkspel in het door degradatie bedreigde Udine om te zetten in winst. Roberto Pereyra had de gastheren op voorsprong gezet, Romelu Lukaku maakte gelijk voor Roma.

Het spel werd hervat in de 71ste minuut, zonder Ndicka natuurlijk, maar hij voelde zich al beter. De ex-speler van Frankfurt, die met een vermoedelijke hartaanval naar het ziekenhuis werd gebracht, verliet maandag het ziekenhuis en zijn angsten werden niet bevestigd.

Ndicka juicht met zijn collega’s op het veld

De 24-jarige Ivoriaan kon donderdag na het laatste fluitsignaal op het veld de 3-1 overwinning van Roma op AC Milan in de Europa League en daarmee hun halve finaleplaats vieren