donderdag, april 25, 2024
HomeSerie ADybala scoort twee keer: Roma wint van Monza en blijft ongeslagen

Dybala scoort twee keer: Roma wint van Monza en blijft ongeslagen

AS Roma boekte hun derde overwinning in hun vierde wedstrijd tegen AC Monza. Twee doelpunten van Paulo Dybala zorgden voor de overwinning tegen een dapper strijdende gepromoveerde ploeg

In plaats daarvan nam Roma na 17 minuten de leiding en enigszins verrassend: Abraham stuurde Dybala met een sterke kopbal de laan uit. De Argentijn schoot op volle snelheid en scoorde voor de 1:0.

Dybala voegt aan de tally toe – Monza komt goed uit de kleedkamer

Na de pauze was Monza opnieuw moedig en kwam ditmaal ook dichter bij het doel van de tegenstander, onder meer via Petagna (47e), Caldirola (49e) en Sensi (51e). In de tweede helft kreeg Roma echter steeds meer controle en druk – na iets meer dan een uur maakte de thuisploeg er 3:0 van. Roger Ibanez kopte een hoekschop in het doel van de bezoekers (61.).

In de slotfase waren er kansen aan beide kanten: Machin’s schot raakte alleen de lat (82e) en Belotti slaagde er niet in Di Gregorio aan de andere kant te verslaan (84e).