vrijdag, mei 3, 2024
HomeBasketballBucks verslaan Lakers - Kleber terug in zege Mavs

Bucks verslaan Lakers – Kleber terug in zege Mavs

Nationale basketballer Maxi Kleber keerde terug van een korte blessure-afscheiding om te spelen tegen de Detroit Pistons.

Kleber had onlangs twee wedstrijden gemist, maar droeg nu vijf punten bij in de derde zege op rij van de Dallas Mavericks. Na knieproblemen te hebben overwonnen, stond de inwoner van Würzburg bijna 18 minuten op het veld in de 116-86 overwinning op de Detroit Pistons en raakte zijn enige twee schoten. Hij pakte ook zeven rebounds. “Ik voel me goed,” zei hij, commentaar gevend op de algehele situatie van zijn team, “We moeten de loop die we nu hebben vasthouden. “

Luka Doncic speelde opnieuw de grootste rol in de 32e zege van de Texanen van het seizoen met 33 punten en 11 assists. De Mavs consolideerden hun playoff-plek in de Western Conference met de zege en blijven vijfde. De achtervolgende Denver Nuggets wonnen ook en boekten een 132-115 overwinning op de New York Knicks.

Suns blijven domineren – Bucks voeren de druk op

De Phoenix Suns blijven domineren aan de top. De topwedstrijd bij de Philadelphia 76ers ging ook naar de finalisten van vorig seizoen. De 114-109 zege was de 14e in de laatste 15 wedstrijden, met Devin Booker die 35 punten scoorde.

In de Eastern Conference zijn de titelverdedigers Milwaukee Bucks dichter bij de koploper Miami Heat gekomen door een 131-116 zege op de Los Angeles Lakers onder leiding van LeBron James (27 punten). L.A. werd niet geholpen door een 20-5 run in het laatste kwart. Giannis Antetokounmpo scoorde 44 punten voor de Bucks, die steeds beter in hun ritme komen en hun vierde zege op rij boekten.

Alleen de Golden State Warriors met negen overwinningen en de Toronto Raptors en de Boston Celtics met nationale elftalspeler Dennis Schröder met elk zes hebben momenteel langere series in de NBA. Schröder scoorde elf punten, vier rebounds en één assist in de 126-91 overwinning van de recordkampioen op de Brooklyn Nets, die het zonder hun drie sterren Kevin Durant, James Harden en Kyrie Irving moesten stellen.