zondag, mei 12, 2024
HomeNBAWagner broers schitteren tegen Cavs - NBA straft Brooks voor schoppen Theis

Wagner broers schitteren tegen Cavs – NBA straft Brooks voor schoppen Theis

De Orlando Magic wonnen tegen de Cleveland Cavaliers in het voorseizoen van de NBA – gedragen door twee wereldkampioenen. Dillon Brooks werd bestraft

Sterk in vorm na de wereldkampioen nazomer: Franz en Moritz Wagner leidden de Orlando Magic naar een 108-105 overwinning op de Cleveland Cavaliers als onderdeel van hun voorbereiding op het nieuwe seizoen.

De jongere speler scoorde maar liefst 18 punten in 18 minuten, Moritz kwam van de bank en scoorde toen 14 punten in 16 minuten. De twee Berlijners scoorden elk slechts één misser in het veld.
“Het voelt heel goed, we boeken vooruitgang en passen toe waar we het in de training over hebben gehad. Ik denk dat het zelfs een zichtbare vooruitgang was ten opzichte van de eerste wedstrijd,” zei Franz Wagner terugblikkend op de 122-105 overwinning op New Orleans. “Ik voel me goed, het is leuk om weer met de jongens te spelen. Maar het is ook een heel ander spel dan wat ik in de zomer speelde, dus ik moet er ook weer aan wennen.”

Orlando trapt het nieuwe seizoen in de nacht van 26 oktober af met een thuiswedstrijd tegen de Houston Rockets.

Straf tegen Brooks

Geldboete tegen Brooks

Voor het slaan van wereldkampioen Daniel Theis in de ribben tijdens een testwedstrijd moet Dillon Brooks een boete van 25.000 Amerikaanse dollar (ongeveer 23.700 euro) betalen. Deze beslissing werd donderdag bekendgemaakt door de NBA. De Canadees, die uit Memphis komt en brons won op het wereldkampioenschap, was al in het eerste kwart van het veld gestuurd voor de scène in de 122-103 overwinning van zijn Houston Rockets op de Indiana Pacers op dinsdag.